Hvordan koble min iPod Dell

Mens iPod er laget av Apple, er det ikke utelukkende et produkt for folk som bruker Mac-datamaskiner. De som bruker PC-er, inkludert Dell-maskiner, kan bruke iPods like enkelt som Mac-brukere. Dagens iPod kan spille musikk, videoer, spill og vise bilder. Men før du kan gjøre noen av de tingene du trenger for å koble iPod til Dell-datamaskinen for å laste dette innholdet på din iPod. Koble iPod til din Dell er en enkel og nødvendig oppgave som kan gjennomføres i et par forskjellige måter.

Bruksanvisning

Koble iPod direkte til din Dell

1 Koble USB-enden av den medfølgende kabelen - den minste enden - til en høyeffekts USB-port på Dell-datamaskinen. Plasseringen av portene varierer fra modell til modell, men mange Dell-maskiner har porter på forsiden og baksiden.

2 Koble dokkingkontakten enden av kabelen - den største enden - til dock-tilkoblingen på iPod. Dock-tilkoblingen på iPod er plassert på undersiden av iPod.

3 Start iTunes-programvaren på datamaskinen din hvis den ikke starter automatisk når du kobler til iPod. Å gjøre dette vil tillate deg å legge til innhold - musikk, video, spill og bilder - til iPod fra Dell-datamaskinen.

Koble din iPod med en dokkingstasjon

4 Koble USB-enden av den medfølgende kabelen til en høyeffekts USB-port på Dell-datamaskinen.

5 Koble dokkingkontakten enden av den medfølgende kabelen til dock-tilkoblingen på baksiden av en iPod dock-tilkoblingen.

6 Plasser iPod i dock-tilkoblingen.

7 Åpne iTunes på datamaskinen hvis den ikke starter automatisk når Dell-maskinen gjenkjenner at iPod er koblet til den.

Hint

  • Hvis du kobler iPod til en laveffekts USB-porten på datamaskinen - som de fant på et tastatur - iPod vil kjøre saktere, noe som betyr at det vil ta lenger tid å laste innhold til iPod.
  • Hvis iPod er formatert for en Mac-maskin vil den ikke fungere med Dell før du formaterer den. Inntil det er formatert du ikke vil være i stand til å legge til musikk, video, spill eller bilder til din iPod.