Hvordan koble kabel og en DVD-spiller til en gammel TV

Hvordan koble kabel og en DVD-spiller til en gammel TV


Moderne TV-ene er utstyrt med inngangskontakter på forsiden eller baksiden av enheten, og de lar deg koble til moderne elektroniske enheter som DVD-spillere. Eldre TV med bare én inngang for en koaksialkabel. Så hvis du har en eldre TV og ønsker å koble opp moderne elektroniske enheter, for eksempel en kabelboks og DVD-spiller, til det, kan du være på et tap for hvordan du går frem. Den gode nyheten er at det er måten å gjøre det, og prosessen doesn & # 039; t tar opp mye tid i det hele tatt.

Bruksanvisning

1 Plugg enkelt (ut) slutten av koaksial A / B-bryteren (tilgjengelig fra en hvilken som helst elektronikkbutikk eller online) i koaksial inngang på baksiden av TV-en. Den koaksial inngang bør være den eneste kontakten på baksiden av TV-en.

2 Koble kabelen ledningen til enten A eller B-inngangen på bryteren.

3 Koble den ene enden av den medfølgende RF-modulator (tilgjengelig til enhver elektronikk butikk eller på nettet) koaksialkabel til de resterende inngang på bryteren. Koble den andre enden til porten som er merket "Out" på baksiden av modulator.

4 Plugg din DVD-spiller & # 039; s tre RCA-kabler inn i de fargekoordinerte porter på baksiden av RF-modulator.

5 Plugg DVD-spiller, RF-modulator og kabelboks strømledninger inn i noen tilgjengelige uttak eller makt bar. Bruk den faktiske bryteren på A / B-bryteren for å veksle frem og tilbake mellom kabelboks og DVD-spiller.