Hvordan koble et videokamera til en Mac

Hvordan koble et videokamera til en Mac


Koble til et videokamera til Mac for å importere digital video kan være bare en av de enkleste tingene du noensinne vil gjøre på datamaskinen. Alt du trenger er riktig FireWire-kabel og Mac er "Plug and Play" brukervennlighet.

Bruksanvisning

Hvordan koble et videokamera til en Mac.

1 Hvordan koble et videokamera til en Mac

Du har sannsynligvis allerede har riktig FireWire-kabel, som de fleste av dagens moderne videokameraer vil ha en følger med i esken. Hvis du ikke gjør det, må du få en FireWire-kabel, som er tilgjengelig på de fleste data- og elektronikkbutikker. Det er viktig å sørge for at du får en FireWire-kabel laget spesielt for overføring av video fra opptakeren til Mac. Nesten alle videoopptakere bruke en fire-pins kontakt, så må du kjøpe en FireWire-kabel, noen ganger kalt en IEEE 1394-kabel, med en fire-pinners kontakt på den ene siden og en seks-pins kontakt på den andre.

2 Hvordan koble et videokamera til en Mac


Det første trinnet er å finne de fire-pinners FireWire-utgang på videokameraet. På de fleste videokameraer, finner du det under en plast eller gummistøvel. La videokameraet slått av og bare løfte opp støvelen fra kameraet og sette inn mindre fire pin enden av FireWire-kabelen i FireWire-porten på kameraet.

3 Hvordan koble et videokamera til en Mac


Når videokameraet er koblet til, ta den andre enden av FireWire-kabelen, jo større seks pin slutten, og sett den inn i FireWire-porten på Mac. Når begge kablene er tilkoblet, kan du slå på strømmen til videokameraet.

4 I løpet av noen sekunder Mac skal automatisk starte iMovie. Følg instruksjonene på skjermen på Mac og starte videooverføring fra videokameraet til Mac.