Hvordan koble en USB til en Disney-kamera

Hvordan koble en USB til en Disney-kamera


Disney produserer et bredt spekter av digitale kameraer for barn, hver med en spesiell design fra en favorittfilm, slik som Toy Story eller Askepott. Kameraene er digitalt, slik at for å oppnå bildene, må de være koblet til en datamaskin. Dette gjøres via en USB-kabel. Når koblet opp, bildene er lastet opp direkte til Disney Pix fotoredigeringsprogram, som kommer med Disney-kamera

Bruksanvisning

1 Sett Disney Pix redigering programvare-CD i stasjonen på datamaskinen. I et øyeblikk av programvaren installasjonsprogrammet vil laste opp på skjermen. Godta sluttbrukeravtalen, og følg instruksjonene i installasjonsveiviseren for å installere Disney Pix programvaren på datamaskinen.

2 Start Disney Pix programmet. Du har både et skrivebordsikon og en fane oppført i Start-menyen. Vent til programmet helt laste på skjermen før du fortsetter.

3 Koble USB-kabelen til USB-porten på siden av Disney kameraet, og koble den andre enden av kabelen inn i en USB-port på datamaskinen systemet.

4 Slå på Disney kameraet og Disney Pix programvaren vil automatisk registrere kameraet og importere bildene inn i systemet.