Hvordan koble en USB-kamera

Hvordan koble en USB-kamera


Enten du laste opp bilder eller sette opp til videochat, er denne guiden for deg. Det første du må vite når du kobler en USB-kamera er at det finnes flere typer USB-kontakter. For denne søknaden, de eneste to typene du trenger å huske er A og mini-B. Alle datamaskiner har en USB-A-port, og de fleste, om ikke alle, bærbare kameraer og webkameraer har en USB mini-B-port. Oppsettet for en bærbar kamera er litt annerledes enn webcam. Begge er dekket i denne guiden.

Bruksanvisning

Koble digitalkamera til datamaskinen

1 Koble mini-B-kontakten på USB til kameraet. Alle kameraer med USB-funksjonalitet er bygget med USB mini-B utgang. Du kamera burde ha kommet med den riktige ledningen.

2 Koble USB-A-kontakt til USB-porten på datamaskinen.

3 Slå på kameraet. Datamaskinen vil automatisk lese at du har en ny enhet som er koblet. En dialogboks vil vises som spør om du ønsker å vise filene på kameraet. Klikk på "Vis filer", og du vil være i stand til å navigere gjennom bildene dine.

Koble USB Webcam

4 Koble USB mini-B til webkameraet ditt hvis det ikke allerede er tilkoblet. Du kan også ha annen USB-kontakt. Den korrekte ledningen kommer med webkameraet.

5 Koble USB-A til USB-porten på datamaskinen.

6 Sett webcam program-CDen i datamaskinen. Dens programmet som fulgte med webkameraet.

7 Installer programmet og følg trinnene. Du vil mest sannsynlig nødt til å starte maskinen på nytt. Kameraet er nå klar for bruk.