Hvordan koble en Toshiba D R400 til en kabelboks

Hvordan koble en Toshiba D R400 til en kabelboks


Koble til en Toshiba D R400 DVD-opptakeren til en kabelboks (og til slutt TV) er ikke en komplisert oppgave. Alt du trenger å gjøre er å følge denne enkle formelen: kabelboks utgang til DVD-opptaker inngang, DVD-opptaker utgang til TV-inngangen. På denne måten, er det kabel-TV-signalet til å passere gjennom D R400 før du går til TV-en. Dette oppsettet er det som gjør at du ikke bare se på kabel-TV-programmer, men ta dem til DVD-plate når du vil.

Bruksanvisning

1 Bruk en av de gule A / V-kabler for å koble den gule A / V-utgang kontakten på baksiden av kabelen boksen (denne kontakten er ofte merket "Video Out") til den gule A / V inn-kontakten på D R400 bakpanel .

2 Plugg den ene enden av en av de hvite A / V-kabler inn i kabelboks hvite A / V-utgang jack. Den andre enden av kabelen går inn i den hvite A / V-kontakten (merket "L" for venstre) på baksiden av D R400. Den hvite A / V-kontakten overfører den venstre siden av den stereo analoge signalet.

3 Sett den ene enden av den røde A / V-kabler inn i kabelboks røde A / V-utgang jack. Plugg den andre enden av kabelen inn i D R400 røde A / V In-plugg (som er merket "R" for høyre). Den røde A / V-kontakten overfører høyre side av stereo analoge signalet.

4 Koble den ene enden av hver av de resterende A / V-kabler inn i D R400 A / V-utgang jack, noe som samsvarer med sin farge. Sett den andre enden av hver av disse kablene til den tilsvarende A / V inn-kontakten på TV-en. Mønsteret er sannsynligvis innlysende nå. Hver A / V-kabel er fargekodet for å matche A / V plugg den er satt inn.

5 Trykk på "Power" knappen på TV for å slå den på. Slå av TV-en til Kanal 3.

6 Slå på Toshiba D R400. Sett inn en DVD du ønsker inn i enheten. Vent til det å laste. Finn "Input" eller "Source" -knappen på TV-fjernkontrollen til. Bruk den til å endre TV-ens videoinngang kanal til riktig A / V-inngangskilde. Du vet du har kommet til rett kanal når du er i stand til se hva som spilles fra D R400 på TV-skjermen.

7 Løs ut DVD-platen fra D R400. Slå på kabelboksen. Bruk "Input Select" -knappen på D R400 fjernkontrollen for å endre videoinngangskanal til A / V-inngangskilde. Du vet du har kommet til rett kanal når du er i stand til å se hva TV-programmet spiller fra kabelboksen på TV-skjermen.