Hvordan koble en subwoofer til en bilstereo Uten Amp

De laveste tonene av musikk er best spilt gjennom større høyttalere som subwoofere. Ubåter kreve en større signalstyrke enn de andre høyttalerne i bilen, så forsterkning er nødvendig for å drive ubåter til å produsere forventet nivå av ytelse. Du kan omgå installasjon av en forsterker ved å velge en strømforsynt-subwoofer. Powered-ubåter har innebygde forsterkere og kan kobles direkte til bilens stereo.

Bruksanvisning

1 Åpne panseret av bilen og løsne boltene for hvert batteri terminal med en skiftenøkkel eller tang.

2 Fjern den negative batterikabelklemmen fra den negative batteriet innlegget. Hvil det bort fra batteriet.

3 Plasser forsterkeren ledningene kit ring terminal mot den positive batteriledningen post og stram positive kabelklemmen rundt det med skiftenøkkelen. Fjern ringen terminalen sikringen fra sikringsholderen rommet.

4 Plugg strømkabelen inn i ringen terminalen. Før kabelen til bilens hytta gjennom brannmuren. Kabelen vil dukke opp i fotbrønnen av kjøretøyet.

5 Kjør kabelen fra fotbrønnen til bagasjerommet på bilen (eller bagasjerommet for biler).

6 Fjern bilens stereo fra stereo dock i dashbordet. Rådfør reparasjonshåndbok for eksakte prosedyrer.

7 Trekk ut stereo ledningene fra baksiden av stereo enhet. Plugg ledningsnettet adapter bly plugger i utganger på stereo bakpanel.

8 Plugg stereo ledningene fra bilen til de tilsvarende bly kontaktene på ledningsnettet adapter. Plugg signal og slå på bly kabelkontakter inn i ledningsnettet adapter. Rådfør ledningsnettet adapter håndboken for riktige tilkoblings steder. Noen seletøy vil være fargekodet for å vise de riktige tilkoblingene.

9 Mate signal og slå på kabler gjennom baksiden av bilens stereo dock og ned til gulvet i bilen. Pass på, hvis muligheten i det aktuelle kjøretøyet, for å velge for kablene å dukke opp på passasjersiden av bilen.

10 Før signal og slå på kabler til baksiden av kjøretøyet, på motsatt side av strømkabelen. Strømforsyningskabelen vil avgi støy som vil påvirke signal om å kjøre sammen.

11 Plasser drevet-sub i bagasjerommet eller bagasjerommet på bilen.

12 Plugg strømledningen inn i strømforsynt-subwoofer. Koble signalkabelen og slå på bly kablene i riktig merket uttak på sub.

1. 3 Koble jordledningen fra forsterkeren ledningssettet til rørdelen, og en bolt eller skrue i den bakre del av kjøretøyet. Velg en bolt som er direkte koblet til bilens ramme for optimal jording. Gå tilbake til batteriet.

14 Plasser jordingskabelen klemmen tilbake rundt den negative batteriledningen innlegg. Stram kabelen til innlegget med skiftenøkkelen. Sett sikringen i sikringsholderen på ringen terminal og lukke haverens lokk. Lukk bilens panser.

Hint

  • Du kan bruke en signalkabel og separat turn-on bly eller du kan velge å bruke patch kabler som kombinerer de to.