Hvordan koble en Sony Cyber-Shot DSC S700 til en datamaskin

Hvordan koble en Sony Cyber-Shot DSC S700 til en datamaskin


Sony Cyber-shot DSC-S700 er et kompakt digitalkamera som tar bilder på en Memory Stick Duo. Når du er ferdig å skyte bilder eller fylt minnekortet til kapasitet, bør du overføre bildefiler til en datamaskin, der du kan redigere, dele og lagre dem. Både PC og Macintosh-maskiner er utstyrt med programvare for å hjelpe kopiere bildefiler fra DSC-S700, eller du kan bruke Cyber-shot programvaren som følger med kameraet.

Bruksanvisning

1 Slå av kameraet. Koble USB-kabelen til datamaskinen og kameraet. Den lille enden av kabelen plugges inn i A / V-utgang terminal på kameraet. Finn terminalen under liten dør på høyre side av kamerahuset. Den store enden av USB-kabelen kobles til USB-porten på datamaskinen.

2 Slå på kameraet. Vent til datamaskinen for å gjenkjenne kameraet tilkobling.

3 Følg datamaskininstruksjonene som vises på skjermen for å laste ned bilder til datamaskinen. Hvis du bruker Windows 7, vil "Autoplay" -funksjonen starte. Programmet lar deg "Importer bilder og videoer ved hjelp av Windows" til "Pictures" -mappen på harddisken. Macintosh-maskiner vil starte Image Capture program, eller du kan bruke iPhoto, om det er installert.

Hint

  • Sjekk alltid kameraets batteri før du kobler den til datamaskinen. Dersom det ikke er nok kraft, vil bildene ikke overføres til datamaskinen. Lad eller bytt ut batteriet eller koble kameraet til en stikkontakt.
  • Slå av kameraet når du er ferdig og koble USB-kabelen fra datamaskinen og kameraet.
  • DSC-S700 er kompatibel med Windows 2000 Professional og senere versjoner og med Mac OX 9.1 og nyere versjoner.