Hvordan koble en Samsung Bluetooth Headset til en Samsung Propel Phone

Hvordan koble en Samsung Bluetooth Headset til en Samsung Propel Phone


Samsung Propel er en skyveknapp-stil mobiltelefon utgitt i 2008. Propel er designet med Bluetooth kompatibilitet, noe som betyr at den kan koble til Bluetooth headset og drive ringefunksjoner i fremdrifts hendene fri. I tillegg til mobiltelefoner, produserer Samsung en rekke Bluetooth-hodesett. For å bruke håndfri kapasiteten til en Bluetooth-headset, må du koble til, eller par, den propell og headsettet.

Bruksanvisning

1 Plasser Samsung Bluetooth headset i sammenkoblingsmodus. De ulike Bluetooth headset produsert av Samsung har spesifikke metoder for å plassere hodesettet i paringsmodus. Se i bruksanvisningen som følger med headsettet for informasjon om hvordan du plasserer Samsung Bluetooth headset i sammenkoblingsmodus.

2 Åpne Bluetooth-menyen på din Samsung Propel telefonen ved å trykke på funksjonstasten under ordet "Meny". Velg Innstillinger> Tilkobling> Bluetooth. En liste over alternativer vises på skjermen.

3 Velg "My Devices" og "Søk etter ny enhet." Den Propel vil søke etter tilgjengelige Bluetooth-enheter og presentere alternativene i en liste.

4 Marker navnet på Samsung Bluetooth headset fra listen og trykk på "Velg" -knappen på telefonen. Den "Select" -knappen er den runde knappen i midten av navigasjonsknappene.

5 Skriv inn PIN-koden for hodesettet hjelp av telefontastaturet. Du finner PIN i bruksanvisningen for Bluetooth-hodesettet. For mange enheter, er PIN "0000."

6 Trykk på funksjonstasten under ordet "Pair" eller "Select" -knappen for å koble propell til headsettet. Du kan nå bruke propell med Bluetooth-headsettet.