Hvordan Koble en Ringer på en gammel Rotary Phone

Før tastafon vunnet popularitet på slutten av 1970-tallet og begynnelsen av 1980-tallet, ble roterende telefoner funnet i praktisk talt alle hjem. Roterende telefoner kom i to grunnleggende modeller som inkluderte veggmonterte roterende telefoner og deretter bord roterende telefoner, som inkluderte en base hvor alarmsentralen var plassert og et hode sett festet til basen. Ringetonen på begge typer roterende telefoner ble plassert inne i basen. Når det gjelder din roterende telefonen må fjernes for å få tilgang til og deaktivere ringetonen på roterende telefonen.

Bruksanvisning

1 Koble roterende telefonen fra veggen, hvis du fortsatt har det installert. Hvis det er en table-top roterende, trykker du bare på fanen plast og trekk akkord ut. For en veggmontert telefon, ta tak i det, skyv den inn litt og skyv den oppover for å løsne den fra festet.

2 Koble fra øre stykket og proppen wire. På veggmonterte roterende telefoner, ble det plassert nederst bunnen av telefonen. For bord roterende telefoner, ble det plassert på siden.

3 Snu din veggmontert eller bord roterende telefonen slik at bunnen vender oppover.

4 Fjern de fire skruene i hvert av de fire hjørnene på bunnen av roterende telefonen og deretter skli plastfronten dekke opp og av for å avsløre innsiden av telefonen.

5 Bruk en skrutrekker til å skru den ene skruen som festet ledning festet til klokken bolig. Denne ledningen er det drevet av ringelyden når innkommende anrop kom i. Ta av ledningen med nebbtang når du har skrudd ut sin festebolt.