Hvordan koble en Power Antenna fra bilen til en DVD-spiller

En i bilen DVD-spiller dekk kan fungere som kontrollpanelet for all underholdning i bilen. Hodet enhet som installeres på den begrensede plassen sporet mottar også AM / FM-sendinger. Teleskopkraft antenner heves og senkes med en bryter på DVD-spilleren. Antennen heves bare når utstyret er i bruk. Antennen er senket igjen når utstyret er av eller bilen er parkert ledig. Dette systemet reduserer sjansene antennen vil bli skadet gjennom hærverk eller uhell. Teleskopkraft antenner brukes ikke for å integrere med satellitt-radio eller mobiltelefoner; det finnes nyere høyteknologiske antenner som brukes med disse enhetene.

Bruksanvisning

1 Koble den blå ledningen fra DVD-spilleren ledningsnett til strøm antennens byttet strømtilkobling. Bruk en wire-kontakt. Det er verdt å huske at en makt-antenne er byttet strømledningen er alltid blå.

2 Koble den tykke svarte kabelen fra antennen til antennen i kontakten på DVD-spilleren. Denne kontakten er ofte merket "ANT IN". Det er den eneste kontakten på DVD-spilleren at den tykke antennekabelen vil passe. Plugg den inn.

3 Koble den røde strømledningen fra antennen til bilens sikringsblokken. Bruk en wire-kontakt.

4 Koble den tynne svarte ledningen fra antennen til bilens kroppen. Den tynne svarte ledningen er bakken. Antennen vil ikke fungere hvis du hopper over dette trinnet. Bruk selvgjengende skrue som holder stroppen til karosseriet.