Hvordan koble en kabelboks, en DVD / VCR Combo, og en HDTV med HDMI-kabler

Hvordan koble en kabelboks, en DVD / VCR Combo, og en HDTV med HDMI-kabler


HDMI-kabler gir det klareste bildet mulig ut av alle videokabler. De også bære lyd, noe som gjør tilkobling av enheter som en DVD-spiller eller kabelboks enklere enn noen gang før, med ingen grunn til bekymring om flere lydkabler. Nesten hver HDTV selges i dag har minst en HDMI-port, og de fleste har flere porter. Koble til en kabelboks og DVD / VCR combo spilleren til en HDTV med flere HDMI-porter kan virke skremmende i starten, men når du finner ut hvor mange porter du har og hvor de er, er det en relativt enkel prosess.

Bruksanvisning

1 Sjekk for å se hvor mange HDMI tilkoblingsporter er tilgjengelige på din HDTV; de fleste har i det minste en på baksiden. Sjekk sidene og bunnen av HDTV hvis du ikke finner noen, noen ganger flere porter er plassert der også. Hvis du ønsker å koble til en DVD / VCR combo-spiller og en kabelboks både ved hjelp av HDMI, så trenger du to HDMI-innganger og to HDMI-kabler.

2 Trekk ut HDTV, DVD / VCR combo og kabel-boksen fra strømuttakene.

3 Posisjon både DVD / VCR combo og kabel-boksen i deg underholdningssenter så HDMI-kablene kan nå både enheter og HDTV.

4 Koble kabelen boksen til HDTV ved å koble den ene enden av kabelen inn i boksen og den andre inn i HDTV. Hvis HDMI-portene på TV-apparatet er nummerert det kan være lurt å koble kabelen boksen inn i "Port 1".

5 Koble DVD / VCR combo til HDTV på samme måte som du koblet til kabel-boksen. Hvis HDMI-portene på din HDTV er nummerert, koble spilleren til den andre porten.

6 Plugg i begge enhetene og din HDTV.

Hint

  • Hvis du ikke har nok HDMI-porter kan du få en HDMI-splitter eller bruke andre tilkoblingsportene på baksiden av TV-apparatet.