Hvordan koble en iPod Shuffle til en vanlig iPod-Port

Hvordan koble en iPod Shuffle til en vanlig iPod-Port


Tilkoblingspunktet på en iPod shuffle skiller seg drastisk fra den vanlige iPod-tilkobling port, slik at alle iPod-tilbehør med "universell" dock fungerer ikke med Shuffle. Noen adaptere på markedet gjør at du kan bruke iPod shuffle med iPod-høyttalere, strømledninger og datamaskinen USB-dongler som bruker vanlig dock.

Bruksanvisning

1 Lade iPod shuffle med Apple iPod Dock Adapter for shuffle. Denne adapteren kan sitte i en lader eller høyttaler tilbehør eller koble iPod shuffle til en standard USB dongle dock med standard størrelse iPod dock, slik at du kan koble til iPod shuffle og holde den støttet, uten å risikere å skade dock eller shuffle.

2 Lytt til musikk på iPod shuffle ved hjelp av Griffin Dock-adapter for iPod shuffle 2G. Denne adapteren gjør at du kan koble iPod shuffle til høyttalere slik at du kan høre på musikk på den, fordi den kobles til hodetelefonkontakten, men det betyr ikke at du kan lade iPod shuffle eller koble den til datamaskinen for å justere filene eller innstillinger.

3 Plugg din iPod shuffle til en FastMac U-Connect Universal iPod Shuffle-adapter med hodetelefonkontakten. Fordi denne adapteren bruker hodetelefonkontakten, men ingen tilkobling til iPod shuffle, kan du lytte til musikk, men du kan ikke lade den eller koble den til datamaskinen for å justere filer eller innstillinger.

4 Koble USB-porten på din iPod shuffle til Belkin Dock-adapter for iPod shuffle. Den lar deg koble iPod shuffle til noen universal dock på en iPod-tilbehøret, en USB-dongle til din datamaskin eller en iPod lader. Du kan lade iPod shuffle og justere filer på den, samt å lytte til musikken din.