Hvordan koble en Garmin GPS 182 til VHF-DSC

Hvordan koble en Garmin GPS 182 til VHF-DSC


Garmin GPS Selskapet produserer en rekke GPS-enheter er utformet spesielt for bruk med båter. Garmin 182 kommuniserer automatisk med en båt posisjonering og radiosystem, VHF-DSC, eller DSC for kort, for å bestemme båtens posisjon og vurdere nødanrop. Når du kobler Garmin 180 til VHF-DSC-systemet, kan du enkelt motta relevant informasjon fra DSC systemet direkte på din Garmin GPS-enheten.

Bruksanvisning

1 Koble den hvite og grønne ledningen fra Garmin GPS til DSC VHF radio. Koble den brune ledningen til kontakten på NMEA-enhet med sonar. Koble de røde, svarte og blå ledningene til kontakten på NMEA-enhet med autopilot. Koble den gule ledningen til kontakten på releet kabelen. Se koblingsskjemaet som følger med manual for flere retningslinjer.

2 Slå på GPS ved å holde strømknappen.

3 Sett opp DSC. Naviger til fanen DSC bruke opp og ned pilene på GPS. Trykk "Enter" og bruk piltastene for å slå DSC av og på. Bytt til "ON" og trykk "Enter".

4 Trykk på "Meny" -knappen to ganger for å åpne kategorien DSC.

5 Omtale posisjon rapporter. Naviger gjennom DSC menyen ved hjelp av piltastene. Marker linjen som leser "DSC posisjonsrapport" og trykk "Enter". Gjennom informasjonen i rapporten. Trykk "Enter" for å forlate rapporten skjermen.

6 Gjennomgå nødanrop eller logg oppføringer. Naviger gjennom DSC-menyen og markere "Entry gjennomgang Side". Trykk enter." Naviger til anropslisten og trykk "Enter." Trykk opp eller ned for å markere en bestemt samtale. Marker relevant samtalen og trykk "Enter".