Hvordan koble en forsterker til et stereoanlegg

Hvordan koble en forsterker til et stereoanlegg


En hjemmestereo vanligvis kommer med en innebygd forsterker for å drive systemet og kjører høyttalerne. Den viktigste grunnen for å koble en forsterker til stereo ville være å levere ekstra strøm for å drive større eller ekstra høyttalere for en sterkere lyd. Dette oppsettet krever et stereoanlegg med lyd utganger for tilkobling av andre kassettspiller, bortsett fra forsterkeren vil bli koblet til disse kontaktene i stedet for en kassettspiller. Standard stereo lydkabler fullføre tilkoblingen.

Bruksanvisning

1 Trekk ut stereo og forsterkeren fra elektrisitet.

2 Koble de to plugger i den ene enden av lydkabelen til venstre og høyre utgangskontakter merket for tape dekk på stereoanlegget. Den røde pluggen kobles til høyre jack og den hvite pluggen går til venstre.

3 Sett pluggene på den andre enden inn i den tilsvarende venstre og høyre lydinngang på forsterkeren. Ubrukt sett med innganger vil fungere - bare notere etiketten på innspill, slik som kassettspiller, CD, platespiller eller annen komponent.

4 Sett komponenten velgeren på stereoanlegget til Tape to og sette forsterkerens komponentvelgeren til settet med knekt som kobler den til stereoanlegget.

Hint

  • Gjenopprett strøm til komponentene først etter at lydkabelen er tilkoblet.