Hvordan koble en forsterker til et batteri i et hjem Stereo

Hvordan koble en forsterker til et batteri i et hjem Stereo


Hvis du vil ha et lydanlegg som skal operere når strømmen går ut, ved hjelp av et bilbatteri til å drive stereoanleggets forsterker er fornuftig. Men siden hjemme forsterkere er bygd for å jobbe på 110-volt AC, må du koble batteriet til en DC-til-AC strøm inverter først, før du kan betjene forsterkeren fra batteriet makt.

Bruksanvisning

1 Cut lengder på 8 eller 4-gauge makt og bakken kabler wire lenge nok til å nå fra forsterkeren sted til batteriet plassering. Bruk tunge wire cutters å kutte kablene.

2 Fjern 3/4 av en tomme av isolasjon fra hver ende av de to kablene med et par av wire strippere.

3 Ta av vingemutrene på din makt inverter er strøm og jord ved å vri dem til venstre.

4 Crimp ring terminaler som er store nok til å gli over den makt inverter terminalene på enden av bakken og kraftkabler.

5 Crimp krokodilleklemmer som er store nok til å klemme på batteriets terminaler på den andre enden av strøm og jordkabel.

6 Skyv ringterminaler over strøm og jord terminalene på strøm inverter og erstatte vingemuttere. Trekk til vingemutterne for å holde dem på plass.

7 Koble strømomformeren til batteriet ved å klemme på bakken kabelen først, deretter strømmen / fjernkontroll klemme. Koble ved å reversere prosessen.

8 Plugg hjemme forsterker til uttaket av omformeren og slå omformeren på. Operere forsterkeren på vanlig måte.