Hvordan koble en DVD-spiller til en TV

Hvordan koble en DVD-spiller til en TV


For det meste, har DVD-spillere erstattet videospillere som foretrukket mekanisme som brukes for filmtitting. Som nevnt på crutchfield nettstedet, DVD-spillere produsere et bedre bilde i forhold til videospiller. Den beste metoden for å koble til en DVD-spiller til en TV, avhenger av hvilken type tilkoblinger på TV og DVD. Den beste tilkoblingen når det gjelder bildekvalitet fra DVD-spilleren til TV oppstår som et resultat av å bruke en DVI eller HDMI-tilkobling. Imidlertid kan DVD-spiller kobles til TV-en like lett med andre tilkoblingsmetoder.

Bruksanvisning

1 Vurdere tilkoblingsmuligheter på TV og DVD-spiller. Moderne TV-er produsert etter 2007 vil vanligvis ha et utvalg av effekt fra HDMI til S-Video. Som vist på All For MP3 nettside, de fleste DVD-spillere har S-Video-utgang, men alle DVD-spillere er utstyrt med RCA videotilkobling. RCA-tilkoblinger har røde, gule og hvite fargede utganger.

2 Slå av TV samt DVD-spiller. Trekk ut strømledningen til TV-en og DVD-spilleren for å ivareta sikkerheten.

3 Koble den ene enden av den gule RCA kompositt videokabel til videoinngangen ligger på TVen. Videoinngangen på TVen vises gul, som gjør at du kan plugge kabelen i riktig posisjon. Plugg den motsatte enden av den gule RCA-kabelen inn i DVD-spilleren.

4 Plugg den røde RCA kabelen inn i DVD-spilleren. Sett den hvite RCA-kabelen inn i DVD-spilleren. De røde og hvite kabler representere analog lydutgang. Koble den andre enden av den røde RCA og hvite RCA-kabler inn i analog lyd på TV-en. Denne tilkoblingen tillater deg å høre hva som blir spilt i DVD-spilleren. Eldre TV-er som bare har en skrue-on antenne utgang vil trenge en RF-modulator for å koble RCA-kabler til TVen. Denne tilkoblingen tillater deg å høre hva som blir spilt i DVD-spilleren.

5 Plugg i strømledningene til DVD-spiller og TV. Slå av TV og DVD-spiller på. Bruk TV-fjernkontrollen til å velge riktig inngangs stedet for DVD-spilleren.