Hvordan koble en DVD-spiller til en TV og videospiller

Hvis du har nok kabler og kontakter som kan du koble en DVD-spiller til en TV og videospiller på samme tid. Bare ta hensyn til hva du plugge inn og du vil være i orden.

Bruksanvisning

1 Samle to sett med kombinasjons stereolyd og komposittvideokabler. Disse buntet kabler har en venstre og høyre lydkabler samt en komposittvideokabel.

2 Slå av DVD, video og TV.

3 Plugg en medfølgende kablene i riktige utgangskontaktene på DVD-spilleren. Koble den andre enden av denne kabelen til den aktuelle inngangen på TV. Dette lar deg se DVD på TV.

4 Plugg den andre medfølgende kabelen inn i de riktige hjelpeutgangskontaktene på DVD-spilleren. Koble den andre enden av denne kabelen til de riktige hjelpeinngangskontakter på videospilleren. Dette vil tillate deg å sende et signal til videospilleren.

5 Slå alt tilbake på og sørge for at du kan se DVD og spille fra DVD til VCR.

Hint

  • Hvis DVD, TV eller videospiller ikke har nok innganger eller utganger, må du bruke kanalmaskiner og kort for å gjøre disse tilkoblingene arbeid.
  • På den annen side, hvis alle dine underholdningsenheter kan håndtere flere tilkoblinger, seriekoble alt sammen for størst fleksibilitet. Husk at produksjonen går til input, ikke den andre veien rundt.
  • Aldri gjøre tilkoblinger mellom elektroniske enheter mens de er drevet opp. For størst sikkerhet, kobler du fra alle enheter før du kobler til.