Hvordan koble en DVD-spiller til en projektor og skjerm

Hvordan koble en DVD-spiller til en projektor og skjerm


Det er mulig å koble til en DVD-spiller og bruke to utgangs kilder, for eksempel en projektor og en skjerm. For å gjøre dette, må du kjøpe ekstra kabler som ikke kommer med DVD-spiller, projektor eller skjerm. I tillegg projektoren og skjermen trenger innganger for enten komponent video eller RCA video. Når systemet er satt opp, kan du se DVD-spilleren på to separate skjermer.

Bruksanvisning

1 Koble video- og lydkablene inn på baksiden av DVD-spilleren. Sørg for at du matche fargen på kablene til fargen på kontaktene på DVD-spilleren.

2 Plugg en Y-kabel inn i den motsatte enden av hver kabel. Du trenger ikke å bekymre deg for fargelegging, du trenger bare hver kabel til nå har to ender.

3 Sett et ekstra sett med RCA-kabler i hver Y-kabel, og koble den andre enden av RCA kablene inn projektoren. Pass på at fargene på kablene matche fargene på kontaktene.

4 Plugg den andre ekstra sett med RCA-kabler i hver Y-kabel, og koble den andre enden av RCA kablene inn skjermen. Pass på at fargene på kablene matche fargene på kontaktene. Dette deler video og lyd signal i to forskjellige skjermer.