Hvordan koble en DTV Converter Box til en mottaker

Hvordan koble en DTV Converter Box til en mottaker


En digital TV omformer boks forvandler digitale signaler til analoge video og lyd som en eldre TV kan behandle for visning og lytte. DTV boksen kobles til en signalkilde, for eksempel boksen fra en kabel eller satellitt-tjenesten, med separate kabler for hooking opp til en mottaker for hjemmekino. Mottakeren kobles deretter med TV og eksterne surround høyttalere. Sette opp DTV boksen for å arbeide med mottakeren tar bare noen få minutter med standard AV-kabler av RCA-typen.

Bruksanvisning

1 Fest en koaksial kabel fra TV kildesignalet, for eksempel satellitt eller kabel-tjenester, til COAX IN eller RF IN-kontakten på DTV-boksen. Kabelen festes til de utvendige gjenger av jekken ved å skru koplingsanordningen på enden av kabelen med urviseren og strammer for hånd.

2 Koble et sett med RCA kompositt AV-kabler til video og lyd ut-kontaktene på DTV-boksen med den gule pluggen for videotilkobling, og de røde og hvite plugger for høyre og venstre lyd tilkoblinger.

3 Sett pluggene på den andre enden av RCA kablene inn en gratis sett av AV-inngangen på mottakeren, med de samme fargekoder for å matche pluggene til kontaktene. Hvis et sett med knekt ikke er merket spesielt for kabel eller satellitt-TV, vil en eventuell ledig sett AV-innganger jobb; bare husk å ringe mottakerens velgerinnstillingen til det sett av kontakter for å nyte TV.

4 Koble en RCA videokabel fra Video OUT eller OUT til TV-kontakten på mottakeren og plugg den andre enden inn i Video IN-kontakten på TV-apparatet. Eksterne høyttalere koblet til receiveren gi lyd i dette oppsettet.

Hint

  • Trykk på "Scan" -knappen på DTV-boksen etter å koble den til en TV-signal, slik at boksen kan vurdere de tilgjengelige digitale kanaler og konvertere dem til analoge signaler for overføring til mottakeren og videre til TV-en.
  • Uplug alt utstyr fra strøm samtidig som AV-tilkoblinger.