Hvordan koble en DirecTV DVR til en PC

Hvordan koble en DirecTV DVR til en PC


DirecTV digitale videoopptakere (DVR) butikk satellitt-TV-programmer på en intern harddisk, slik at du kan se dem senere. Koble DVR til datamaskinen lar deg streame innholdet til PC for visning eller tilgang til Internett-innhold tilgjengelig fra DirecTV. DVR er utstyrt med en Ethernet-port for en rask tilkobling til en PC eller laptop.

Bruksanvisning

1 Ta opp programmer til din DVR følgende prosedyrene for din modell.

2 Trykk på strømknappen på DirecTV DVR for å slå av komponenten. Deretter slår du av datamaskinen.

3 Skyv pluggen i enden av Ethernet-kabelen inn i DirectTV DVR bakre kontakten på venstre side. Den plastklaffen på kabelpluggen må være slått oppover.

4 Koble pluggen på den andre enden til Ethernet-porten på datamaskinen eller laptop, deretter starte datamaskinen på nytt.

5 Slå på DVR-knappen og trykk "Meny" på DVR fjernkontrollen og bruke pil ned for å velge "Hjelp og innstillinger". Marker "Setup", velg "Network" og trykk "Enter". Marker "Connect Now" og trykk "Enter" igjen.

6 Klikk på Ethernet-tilkobling på Kontrollpanel på datamaskinen for å åpne linken til DVR. Kontrollpanelet er tilgjengelig via Start-knappen på PC-skrivebordet i nedre venstre hjørne.

7 Spill av et opptak på DVR følge prosedyrene for din modell. Dette innebærer vanligvis å velge et show fra hovedmenyen inneholder lagrede opptakene og trykke på "Play" -knappen - selv om prosedyren kan variere noe avhengig av modell.

8 Dobbeltklikk på navnet eller ikonet til media programvare på PC, for eksempel Windows Media Center, for å se eller ta opp DVR programmering ved hjelp av grensesnittet nederst på skjermen.