Hvordan koble en Diagram til en HDTV Set Top Box og en DVD

Hvordan koble en Diagram til en HDTV Set Top Box og en DVD


Diagrams hjelpe brukerne å koble ulike typer lyd- og videokomponentene sammen slik at de fungerer som de skal. Bruk et diagram for å hjelpe deg å koble en HDTV set-top-boks og en DVD til en TV. Audio for HDTV boks og DVD kan kobles direkte til en TV, eller det kan skje gjennom stereoanlegget. Bruk et diagram som følger med HDTV boks eller TV for å koble til en HDTV boks og DVD.

Bruksanvisning

1 Koble den ene enden av koaksialkabel til vegguttaket for kabel linje. Koble den andre enden av koaksialkabel til antennen eller kabelinngangen på HDTV set-top-boks.

2 Koble den ene enden av en DVI-kabelen til DVI-utgangen på HDTV set-top-boks. Koble den andre enden av DVI-kabelen til DVI-inngang på TV.

3 Koble den ene enden av en RCA lydkabel til audio-ut-kontaktene på HDTV set-top-boks. Koble den andre enden av RCA lydkabel til en av audioinngang på stereoanlegget.

4 Koble den ene enden av en S-Video-kabelen til S-Video-utgang på DVD-spilleren. Koble den andre enden av S-Video-kabelen til S-Video-inngang på TV.

5 Koble den ene enden av en RCA lydkabel til audio-ut-kontakten på DVD-spilleren. Koble den andre enden av RCA lydkabel til en annen lyd inn-kontakten på stereoanlegget.

6 Slå på TV, HDTV-set-top boks, DVD-spiller og stereoanlegget. Trykk på "Input" -knappen på fjernkontrollen til TV for å finne bildet for set-top-boks og DVD-spiller. Endre lydinngangen på stereoanlegget for å bekrefte at lyden fungerer.

Hint

  • Hvis du ikke har en DVI-kabel, kan du bruke komponentvideokabler for å koble video danne set-top-boksen til TV.