Hvordan koble en datamaskin til en Bose Sounddock

Hvordan koble en datamaskin til en Bose Sounddock


Bryte fri av disse crummy små innebygde høyttalere på datamaskinen ved å koble den til en Bose Sounddock. Ta noen dollar fra lommen for en stereo lydkabel og to minutter av gangen for å gjøre tilkoblingen, og du vil være å lytte til favorittlåtene dine i bass-dunkende hi-fi. Hvordan du går om å koble datamaskinen til en Bose Sounddock varierer bare litt avhengig av alderen på Sounddock du bruker.

Bruksanvisning

1 Finn hodetelefonkontakten på datamaskinen. Noen datamaskiner har dedikert hodetelefonutgang, mens andre, inkludert mange Mac-maskiner, har kombinert hodetelefon- og generell lydkontakter.

2 Koble den ene enden av en 1/8-tommers eller 3,5 mm stereo lydkabel til hodetelefonkontakten på datamaskinen. Koble den andre enden til "AUX IN" eller "AUDIO INPUT" jack plassert på baksiden av Bose Sounddock. Merkingen av denne kontakten varierer avhengig av alderen på Sounddock enheten.

3 Trykk og hold "Play / Pause" -knappen på Sounddock i tre sekunder for å aktivere avspilling gjennom AUX IN eller lydinngangskontaktene.

Hvis du bruker en eldre versjon av Sounddock, trykk på "AUX" -knappen på Sounddock rens fjernkontroll til å aktivere avspilling fra datamaskinen. Datamaskinen er koblet når AUX IN lampen lyser på forsiden av Sounddock.

4 Slå på video eller lyd spiller du ønsker på din datamaskin. Snu datamaskinen volum opp til nær maksimalt nivå og deretter bruke "+" og "-" volumknappene på Sounddock for å justere avspillingsvolumet.

Hint

  • Selv om Bose anbefaler å bruke bare volumkontrollene på Sounddock, kan du kontrollere totale avspillingsvolumet med lydkontroller på datamaskinen.
  • Du kan ha en iPod eller iPhone montert i Sounddock er docking porten når du kobler til en datamaskin. Trykk og hold "Play / Pause" -knappen på Sounddock å bytte frem og tilbake mellom å spille gjennom docking porten eller aux-inngang. På eldre Sounddock-modeller, slå deg frem og tilbake ved å trykke på "AUX" -knappen på fjernkontrollen.
  • Informasjonen i denne artikkelen gjelder for Bose Sounddock-systemer. Det kan variere litt eller betydelig med andre versjoner eller produkter.