Hvordan koble en Charter Cable Box til en datamaskin

Hvordan koble en Charter Cable Box til en datamaskin


Charter Kabel er en kabel-TV-leverandør som leverer programmering gjennom en set-top-boks som kobles til en TV eller datamaskin. For å koble til din PC eller laptop, trenger du en datamaskin med en av tre typer videokontakter for å legge inn signal, samt en digital eller analog audio jack. Charter Kabel kasser jobbe med S-video, DVI (Digital Video Interface) og HDMI (High Definition Media Interface) kabler for å overføre videosignaler. Digital lyd eller RCA-typen kompositt lydkabler gi lyd til datamaskinen, avhengig av hvilke typer lydkontakter er tilgjengelige på maskinen.

Bruksanvisning

Koble Charter Kabel video til datamaskinen

1 Snu PC eller bærbar PC for å finne ut hvilke typer videoinnganger er tilgjengelige. En rektangulær port med 24 hull er DVI. De seks-sided HDMI-kontakten bærer video og lyd, og er den eneste forbindelsen du trenger, hvis den er tilgjengelig. S-videokontakt er rund, med fire hull.

2 Koble pluggen på den ene enden av videokabelen til videoutgangen på baksiden av Charter-boksen.

3 Plugg den andre enden til kontakten på PC eller laptop.

Koble Charter Kabel Audio

4 Snu datamaskinen eller bærbar PC for å inspisere portene for de tilgjengelige tilkoblinger lyd. Hvis du brukte HDMI til å koble videosignalet, sender samme kabel lyd, og du trenger ikke flere tilkoblinger. Jacks merket digital koaksial eller optisk digital kan motta flerkanals lyd fra Charter boksen med den tilsvarende koaksial eller optisk kabel. En 3,5 mm Line In jack bruker en standard stereo-kabel for en analog tilkobling.

5 Sett den ene enden av lydkabelen inn i sin matchende lydutgangen på baksiden av Charter Kabel-boksen.

6 Koble den andre enden av kabelen til datamaskinens lydinngang.