Hvordan koble en bil forsterker til en DVD-spiller

Vi er alle kjent med DVD-spillere og den fremragende lyd og video ytelse de tilbyr. Men hvis du kommer til å bruke en DVD-spiller i bilen, er det noen viktige faktorer du må vurdere. Du kan sende videoutgangen til en LCD videoskjermen, men du trenger en måte å forsterke lyden hvis du ønsker å høre filmen du viser over bilens stereoanlegg. Det er der en bil forsterker kan være nyttig.

Bruksanvisning

1 Koble RCA patch-kabelen til lydutgangene på DVD-spilleren. DVD-spillere vil ha et sett med høyre og venstre stereo RCA jack utganger for lyd, i tillegg til sitt vanlige utvalg av digitale utganger. Plugg den røde RCA-plugg inn i DVD-spillerens røde RCA jack, og den hvite RCA-plugg inn i DVD-spilleren hvite RCA-plugg.

2 Route RCA-kabelen til plasseringen av forsterkeren. Dersom de to er meget nær hverandre, er det ganske lett. Hvis de er i ulike deler av bilen, vil du ønsker å fjerne sparkeplater langs dørene slik at du kan trekke tilbake teppet og sette kabelen ned under den.

3 Plugg RCA-kabelen til RCA-kontaktene på forsterkeren. Som du gjorde med RCA-utganger på DVD-spiller, koble den røde pluggen i den røde kontakten på forsterkeren, og den hvite pluggen i den hvite kontakten. Dette fullfører audio tilkobling av DVD-spiller og bil forsterker.