Hvordan koble en bil Amp In-Home

Hvordan koble en bil Amp In-Home


Ved hjelp av en bil effektforsterker i hjemmet innebærer kjøp av en heftig DC 12V strømforsyning med en ren, filtrert utgang og krever en slags hjem preamp med kontroller og innganger. "Frankensteining" eller hybridisere hjem og bil stereo gir ikke så godt resultat eller er like billig som en billig hjem integrert forsterker, men det er et interessant eksperiment. Ett sted hvor det kan vise seg å være å foretrekke er i en bobil som allerede har et hus batteri og omformer, i så fall er du fremover: ingen grunn til å kjøpe en strømforsyning.

Bruksanvisning

Koble til og drive en bil forsterker med en Power Supply

1 Skjær en 12-tommers til 24-tommers lengde av isolert strømledningen for hver (negative og positive) forbindelse mellom tilbud og forsterker. Strimmelen 1/4-tommers av isolasjon av hver ende. Crimp spade terminaler til alle strippet trådendene. Hvis forsterkeren har allerede røde og svarte strømledningene festet, bånd endene og krympe på spade terminaler.

2 Løsne skruterminaler på unplugged strømforsyning, feste spade terminaler for negativ (-, svart) og positive (+, red) fører til forsterker. Hvis forsterkeren din har skruklemmer strøm og jord, fest spade terminaler på andre endene av ledningene du forberedt, observere negativ-positiv polaritet. Hvis din amp kom med strømledningene festet, skru disse til strømforsyning terminaler for tilkoblingen.

3 Koble forforsterkeren utganger og amp innganger med en stereo RCA-plugg patch kabel.

4 Slå på strømforsyningen, amp og preamp, i den rekkefølgen.

Koble til en hybridsystem i en bobil med huset Batteri og Converter

5 Koble forsterker direkte til RV huset batteri med minst 14-gauge, ved hjelp av en innebygd sikring i den positive ledningen. De fleste forsterkere har allerede disse, hvis ikke sikringen er montert til legemet amp.

6 Sett et hjem preamp til en stikkontakt, sammen med hva komponentene du ønsker å plugge inn i preamp

7 Koble preamp utganger til forsterkeren med en RCA stereo patch ledningen.

Hint

  • DC strømforsyninger kan kjøpes fra datamaskinen butikker, elektroniske lager og skinke radio forsyning hus.
  • Datamaskin strømforsyning i 500-600 watt serien er den billigste, men kan være mer støyende akustisk og elektrisk, og krever noen ledninger forklaringer din vennlige datanerd kan gi deg.