Hvordan koble en bærbar PC til en Mitsubishi TV

Hvordan koble en bærbar PC til en Mitsubishi TV


Det er to hovedmåter å koble en bærbar datamaskin til en Mitsubishi TV, avhengig av tilgjengelige porter. Mitsubishi HD-TV (HDTV) er utstyrt med en S-videokontakt for en analog videotilkobling, samt en High Definition Media Interface (HDMI) port for tilkobling av digitale enheter. Fordelen med en HDMI-kabel er at den overfører både video og lyd. Hvis den bærbare datamaskinen har også en HDMI-port, er dette veien å gå. Hvis ikke, vil en adapter være nødvendig for å forvandle bærbare video- og lydutganger til tilkoblinger som vil arbeide med Mitsubishi.

Bruksanvisning

Digital tilkobling med HDMI

1 Slå den bærbare datamaskinen og slå av Mitsubishi TV.

2 Slå pluggen i den ene enden av HDMI-kabelen med bredere kant vendt oppover, og skyv den sekskantet plugg rett inn i HDMI-kontakten på kanten av den bærbare datamaskinen.

3 Sett støpselet i den andre enden av kabelen til en HDMI-inngang porten på baksiden av Mitsubishi. Avhengig av modell, kan det være opp til fire porter å velge mellom. Noen av dem vil fungere.

4 Slå på datamaskinen og TV, og trykk deretter Mitsubishi fjernkontroll "Input" -knappen til laptop-skjermen vises på TV.

Analog tilkobling med VGA

5 Koble VGA-kabelen fra 15-hulls video-porten på den bærbare datamaskinen til VGA-porten på VGA til S-video adapter. Vri knotten på hver side av pluggen med klokken for å holde kabelen på plass.

6 Koble S-video plugg på den andre siden av adapteren til matchende kontakten på Mitsubishi ved å orientere pinnene i støpselet til hullene i runde kontakten.

7 Skyv den lille pluggen på audio Y-adapter til den bærbare datamaskinen hodetelefonutgang, typisk på venstre kant av datamaskinen.

8 Koble de to pluggene på hver ende av stereokabelen fra kontaktene på Y-adapter til venstre og høyre audio-inngangen på baksiden av Mitsubishi.

9 Slå på datamaskinen og TV, og trykk deretter Mitsubishi fjernkontroll "Input" -knappen til laptop-skjermen vises på TV.

Hint

  • Skjermen på mange bærbare datamaskiner kan slås av mens du er koblet til en ekstern skjerm eller TV. For å gjøre dette, trykk og hold "Fn" tasten (funksjon), og trykk deretter én av de nummererte F-tastene langs toppen av tastaturet som styrer skjermen, for eksempel F5. Den riktige nøkkelen til pressen varierer fra bærbare modellen, selv om nøkkelen vil vanligvis skrives ut med et lite ikon av en dataskjerm.