Hvordan koble en bærbar DVD-spiller til en TV

Allsidigheten til en bærbar DVD-spiller ligger i dens evne til å reise enkelt og også utføre like godt mens du er hjemme. For å få mest mulig ut av denne enhetens teknologiske evner, må du vite hvordan du skal bruke den i transitt samt koble den til TV-en din.

Bruksanvisning

1 Undersøke din TV for å finne ut om den er utstyrt med riktig A / V-inngang / utgang. Du bør ha minst én inngang for video og opptil to for stereolyd.

2 Finn de riktige kabler for å koble DVD-spillerens lyd- og videokomponenter. Disse er som regel farget rød eller gul med en enkelt-spiss mannlige innsats.

3 Sett lydkablene inn i den bærbare DVD-spillerens audioutganger. Kjør kablene til TV-ens lydinnganger. Hvis du har en stereo TV, vil du finne at de to inngangene er merket til høyre og venstre, og kan være ytterligere fargekodet i rødt (høyre) og hvite (til venstre).

4 Kjøp en RF-modulator hvis TV-en ikke er utstyrt med de riktige A / V-innganger. Denne ekstra stykke utstyret er vanligvis nødvendig for eldre modell TV og lar deg koble opp DVD-spilleren via en koaksialkabel.

5 Kjør A / V-kabler inn i RF-modulator som er merket. Du vil som regel finne bare én inngang for video og en inngang for lyd på de fleste modulatorer.

6 Koble RF-modulator til TV med en koaksialkabel. Denne kabelen vil vanligvis koble til TV-antenne inngang.

7 Plugg inn RF-modulator til strømuttaket og slå den på, hvis den er utstyrt med en strømbryter.

8 Slå på TV-apparatet og tune den til kanal 0 eller AUX (). Med DVD-spilleren er slått på, bør du nå se DVD-spilleren logo eller velkomstmelding.

Hint

  • Juster TV-ens lysstyrke og kontrast hvis du finner ut at bildekvaliteten når du spiller DVDer er ikke tilstrekkelig. Mange ganger, vil kvaliteten på det digitale bildet fra DVD-spilleren være begrenset av hvilken type tilkobling du bruker (for eksempel en RF-modulator).
  • Du kan ikke være i stand til å se alle dine DVDer riktig hvis du velger å kjøre den bærbare DVD-spilleren gjennom video stedet for gjennom en RF-modulator hvis TV-en ikke er utstyrt med de riktige A / V-uttak.