Hvordan koble en bærbar DVD-spiller til en iPod

Apples iPod er i stand til å spille alle typer musikk og filmer. Men hvis du ønsker å se disse videoene på en litt større skjerm, kan du koble iPod til en bærbar DVD-spiller. Hvordan du kobler de to enhetene kan variere. Noen produsenter gjør DVD-spillere som automatisk kan akseptere iPods. Hvis du ikke har en av disse, må du rett kabeltilkobling. Dette kan være vanskelig på grunn av hvordan iPod audio / video oppsettet fungerer.

Bruksanvisning

1 Få en DVD-spiller med en innebygd iPod dock. Phillips og Daewoo er produsenter som produserer spillere med dokker. Feste iPod inn i dokken. Hvis du har en DVD-spiller uten en dock, gjør at det er inngangsporter.

2 Sjekk tilgjengelige inngangsportene på DVD-spilleren. Hvis det har RCA kompositt-porter (gul, hvit og rød), er du klar til å gå. Hvis den bare har S-video (sirkulær port med fem pinner) eller digital koaksial (enkelt oransje RCA-stil port), får en adapter som kan kobles til denne porten og sammensatte plugger. Koble denne adapteren til spilleren.

3 Koble iPod til DVD-spillerens komposittinngang med en iPod audio / video-kabel. Denne spesialkabel kobles til iPod eksklusive tilkoblingen på bunnen. RCA plugger er på den andre enden av kabelen.

4 Koble iPod mini stereo utgang til en mini til RCA kompositt-kabel hvis du ikke har iPod-kabelen. Denne kabelen har en 1/8-tommers tykke koaksial plugg (som den som brukes i de fleste bærbare stereoforbindelser), men med tre svarte bånd i stedet for to. Den andre enden har standard RCA kompositt video plugger.

5 Koble RCA-plugger til inngangsportene på DVD-spilleren. Hvis du bruker vanlige komposittkabler, må du koble den til en annen på grunn av Apples konfigurasjon. Den hvite pluggen går fortsatt går inn i den hvite porten, men den røde pluggen går inn i den gule porten, og den gule pluggen går i den røde porten.