Hvordan koble en alpin Car CD-spiller til en Sony 10 CD-veksler

For mange bileiere, muligheten til å spille timer med musikk uten å bekymre av skiftende CDer er en tiltalende alternativ. En måte å oppnå denne kontrollen er ved å koble en Sony 10 CD-skifter til bilens stereo dekk. Alpine enhetene er utstyrt til å kontrollere mange ulike komponenter, noe som gjør ekteskap med en Sony CD-skifter relativt sømløs kobling. Du kan ha en tekniker på en ettermarkedet forhandler utføre installeringen, eller du kan koble Alpine CD-spilleren til Sony 10 CD-skifter selv og spare kostnadene av arbeidskraft.

Bruksanvisning

1 Koble den negative batterikabelen (eller jordingskabelen) fra bilens batteri. Jordingskabelen er den sorte kabelen som kobler batteriet til rammen på kjøretøyet. Bruk en stjerneskrutrekker eller 10 mm fastnøkkel til å løsne bolten på kabelens klemmen. Fjern klemmen fra batteriets negative bly innlegg.

2 Ta av Alpine CD-spilleren fra dashbordet på bilen. Fjerning prosedyrer variere; se bilens brukerhåndbok for spesifikke instruksjoner.

3 Koble fra ledningene på baksiden av Alpine dekk. Hvis det allerede er et ledningsnett adapter brukes til å koble enheten, trenger du ikke å koble fra alt annet først. Hvis det ikke er adapter, etter at du har koblet ledningene grupper på baksiden av Alpine stereo, kobler du ledningsnettet adapteren og erstatte ledninger grupper.

Ledningsnettet adapter gir en universell plattform for å koble komponenter uansett merke eller modell.

4 Koble patch kabler til ledningsnettet adapter. Disse kablene vil gi kontroll for Sony 10 CD-veksler.

5 Kjør patch kabler til plasseringen av Sony CD-skifter og koble dem.

6 Sett på Alpine dekk inn i dashbordet på bilen.

7 Koble jordingskabelen til den negative innlegg av bilens batteri. Bruk en stjerneskrutrekker eller 10 mm fastnøkkel til å stramme bolten på kabelens klemmen.