Hvordan koble DVD-spilleren til hjemmekinoanlegget

Er det mulig å oppleve filmer hjemme som du gjør på teater? Det er sikkert, hvis du har alle av lyd visuelle komponenter koblet sammen til et hjemmekinoanlegg. For å starte, må du koble DVD-spilleren til hjemmekinoanlegget.

Bruksanvisning

1 Finn din AV-mottaker. Du skal koble DVD-spilleren til AV-mottakeren.

2 Finn de innganger for AV-mottakeren og utgangskontakter for DVD-spilleren.

3 Finn en RC-kabel som er lang nok til å nå fra AV-mottakeren til DVD-spilleren. Sørg for at det er litt slakk i ledningen, men ikke for mye.

4 Koble video-utgangene på DVD-spilleren til inngangene på AV-mottakeren med RC-kabelen. Pass på at ledningene er satt inn i samme fargekombinasjon som er på jack (den røde pluggen i den røde kontakten, etc).

5 Koble TVen til AV receiveren utganger. Kontroller at utgangs fargene passer, som de gjorde da du koblet til DVD-spilleren.

6 Test din DVD-spiller med hjemmekinoanlegget. Hvis lyden ikke fungerer, må du kontrollere at lydkablene er koblet til riktig. Hvis bildet ikke fungerer, må du kontrollere at de visuelle kablene er riktig tilkoblet.

Hint

  • Sørg for at dine RC ledningene er lange nok til å tillate for feilsøking uten å trekke ledninger ut.
  • Kontroller at hjemmekinoanlegget er i et godt ventilert kabinett. Med alle de elektroniske enheter som er involvert, vil det bli varmt og kunne overopphetes.
  • Er du i tvil om hvordan du kobler noe til hjemmekinoanlegget, må du kontakte en forbrukerelektronikk butikk som Best Buy eller Radio Shack. Eller gå til et webområde som er viet til hjemmekinoanlegg som Home Theater Network (se Ressurser nedenfor).
  • Pass på å ikke tvinge noen kabler på plass. Hvis kabelen ikke vil sette inn, fjerne kabelen og se etter eventuelle rester som kan være til stede.