Hvordan koble din PC til TV

Koble datamaskinen til din TV vil tillate deg å jobbe med en mye større skjerm området, og kan være svært nyttig når du redigerer video eller produsere ulike multimedia hjemme. Det er også nyttig hvis du ønsker å se en DVD eller annen video, men har ingen andre enheten for å koble til TV-en. En hjemme-PC kan enkelt festes til TV, så lenge du har de nødvendige krav til både datamaskinen og TV.

Bruksanvisning

Hvordan koble din PC til TV

1 Sett datamaskinen nær nok til TV-apparatet slik at kablene vil nå komfortabelt. De bør o ikke være mer enn 3-4 fot fra hverandre.

2 Koble S-Video-kabelen til baksiden på fjernsynet i Video-In eller Line-In-kontakt spot. Plugg den andre enden av den samme kabelen bak på datamaskinen i Video-Out eller linje ut-kontakt spot.

3 Plugg lydkabelen inn på baksiden av TV i Line-In-kontakt spot. Plugg den motsatte enden av den samme kabelen på baksiden av datamaskinen i Line-Out-kontakten spot.

4 Høyreklikk på skrivebordet, gå til kategorien Egenskaper.

5 Gå til kategorien Innstillinger og velger TV i rullegardinmenyen for innstillingen skjermen. Du må kanskje endre pixel slik at de passer din TV-innstillingen, som vanligvis er mye større enn en dataskjerm.

Hint

  • Din TV vil kun vises i rullegardinmenyen på skjerminnstillingene hvis kablene har alle blitt koblet til riktig.