Hvordan koble BOSE til en Sony XM450 forsterker

Sony XM450 er en 100-watts forsterker for å drive høyttalerne i biler. Forsterkeren er utstyrt med fire høyttalerterminaler for tilkopling enten to par stereohøyttalere eller et par høyttalere og to subwoofere. Trekke opp din Sony forsterker til Bose-høyttalere tar bare noen få minutter ved hjelp wire strippere. Sony amp har fjærbelastede rekkeklemmer for enkel tilkobling. Følg grunnleggende sikkerhetsrutiner ved arbeid med elektroniske komponenter.

Bruksanvisning

1 Koble den negative (svart) batterikabelen fra batteriet innlegget ved hjelp av tang eller en skiftenøkkel.

2 Skrelle av en lengde på høyttaler fra den medfølgende spolen til å dekke avstanden mellom hver BOSE høyttaler og Sony amp. Kutt ledningen og bånd 1/2-tommers av isolasjon fra hver ende, ved hjelp av wire strippere.

3 Trykk ned på den røde terminalen klips på baksiden av venstre Bose høyttaler for å åpne et hull for å sette inn en av de to tråd tråder i den ene enden av en høyttaler wire. Sett den fargede ledningen inn i dette hullet og slipp terminalen klippet. Sett den andre tråden i hullet under svart terminal.

4 Før ledningen til Sony XM450. Trykk ned på de røde og sorte klemmer merket "L" på venstre side av forsterkeren. Sett hver ledning inn i sine respektive hull og slipper terminal klipp.

5 Koble rett Bose høyttaler til klemmene merket «R» på Sony amp på samme måte, ved å bruke den andre høyttalerledningen.

6 Koble den negative kabelen til batteriet og stram kabelklemmen med tang eller en skiftenøkkel.