Hvordan Klem en baldakin på en pickup lastebil

Hvordan Klem en baldakin på en pickup lastebil


Kalesjer, også kjent som bobiler eller toppers, gi ettermarkedet alternativer for pickup lastebil eiere. Installere en pickup lastebil baldakin gir sengen av lastebil med beskyttelse mot elementene, så vel som å gjøre det sikrere for hauling eller lagring dyrebar last.

Truck kalesjer er vanligvis laget av pleksiglass og kan være ganske tung. Når det er på tide å løfte kalesjen på sengen av pickup, sørg for at det er minst tre eller fire sterke personer til stede for å gjøre løfte.

Bruksanvisning

1 Strekk en presenning over et flatt underlag som er litt større enn lastebilen kalesjen. Plasser kalesjen på presenning opp-ned.

2 Skrelle av ca 12 inches av skum tape, fjerne backing og hold den fast til kanten av kalesjen. Sakte fortsette å skrelle tape av og feste det til kalesjen kanten inntil et hjørne er nådd. Skjær av lengden av skum tape med et verktøy kniv, og deretter fortsette langs neste kanten inntil bunnen av kalesjen er dekket.

3 Løft baldakin med en person håndterer hvert hjørne. Spin kalesjen slik at den vender riktig vei og flytte den over sengen av lastebilen. Ikke prøv og skyv kalesjen ned lengden på lasteplanet; bære den til den er på plass og senk den sakte.

4 Klatre innsiden av kalesjen og legge ved en C-klemme til alle fire hjørner av lasteplanet. Juster C-klemmen så stramme bolten vil presse mot kanten av lasteplanet og den andre enden av klemmegrepene kanten av lastebilen kalesjen.