Hvordan kjøper jeg brukt Lexus biler Engros?

Hvordan kjøper jeg brukt Lexus biler Engros?


Kjøpe en pre-eide luksus kjøretøy på engros-pris er det beste fra begge verdener. Du får fordelen av å eie en high-end bil mens betale en knallpris. Å kjøpe en brukt Lexus engros, bør du planlegger å delta på en auksjon.

Bruksanvisning

1 Hvordan kjøper jeg brukt Lexus biler Engros?

Finn en auto auksjon

Finn en auksjon. Typer auksjoner er: private auksjoner for autoriserte forhandlere, offentlige politibeslag auksjoner, offentlige regjeringen auksjoner for beslaglagt eiendom.

Lister over auksjoner kan bli funnet på nettet. Nettstedene kan kreve en medlemsavgift for å få tilgang til informasjonen.

2 Hvordan kjøper jeg brukt Lexus biler Engros?

Gjør leksene dine, sjekk ut priser

Sammenlign priser. For et referansepunkt, gå til Lexus nettsted for å sjekke ut prisene på nye biler. Bruk en bil pris ressurs guide for å finne hva kostnadene ville være for samme modell når det brukes.

3 Hvordan kjøper jeg brukt Lexus biler Engros?

Kjøp engros og lagre

Bestem på forhånd hva du er villig til å betale for bilen. Når du kjøper på en auksjon, kan du betale så lite som 60 prosent under detaljhandel.

4 Hvordan kjøper jeg brukt Lexus biler Engros?

Sjekk ut bilen

Inspisere bilen før du kjøper. Hvis auksjonen har en forhåndsvisning dag, visuelt inspisere bilen og starte den. Lytt til motoren. Test lys, varme, aircondition og bremser. Auksjoner tillater ikke kundene å teste drevne kjøretøy.

5 Hvordan kjøper jeg brukt Lexus biler Engros?

Vær klar til å betale for Lexus, hvis din er høyt bud.

Delta i auksjonen. Vær forberedt på å betale for bilen på stedet, eller innen en dag eller to av arrangementet, avhengig av at auksjonen krav.

Hint

  • Alle kan delta på en offentlig auksjon. For å delta i en forhandler bare auksjon, må du anskaffe en forhandler lisens eller finne en forhandler som er villig til å kjøpe inn proxy for deg.
  • Hvis du planlegger å kjøpe mer enn en bil med videresalg i tankene, se inn i statens regelverk. Det er trolig en grense for hvor mange biler du kan selge uten en forhandler lisens.