Hvordan kjøpe Verizon telefoner på billig

Hvordan kjøpe Verizon telefoner på billig


Verizon er Nord-Amerikas største mobiltelefon tjenesteleverandør. En mobiltelefon kan være uunnværlig når du trenger å ringe mens du er på farten, men det kan bli dyrt hvis du vurdere å ringe plan avgifter, ekstramateriale som tekstmeldinger og kostnaden for selve telefonen. Lagre dine hardt opptjente penger ved å finne telefonen du vil til en rabattert pris.

Bruksanvisning

1 Kjøp telefonen med en ny Verizon Wireless plan. Verizon tungt subsidierer telefoner kjøpt med nye planer, noe som innebærer store rabatter for kunder som registrerer en ny kontrakt.

2 Vent til du har vært en Verizon Wireless abonnent i to år. Hvis du har en to-års kontrakt med en månedlig avgift på $ 34,99 eller mer, vil du motta en kreditt på $ 30 eller mer - det nøyaktige kredittbeløpet varierer etter månedlig abonnement - som du kan bruke mot en telefon som er kjøpt direkte fra Verizon.

3 Kjøpe en renovert telefon fra Verizon i stedet for en ny telefon. Alle oppussede telefoner er billigere enn sine nye kolleger. Fornyet telefoner har blitt fikset, og gjennomgått av Verizon, slik at de fungerer like godt som en ny telefon.

4 Sjekk annonser, enten på nettet eller i din lokale avis eller online auksjon nettsteder. Folk som bytter fra Verizon til en ny operatør eller oppgradere telefonen noen ganger selge sine eldre enhet. Disse telefonene er ofte billig, men du bør sørge for at de er i orden før du kjøper.

Hint

  • Alle inntektene fra salget av renoverte Verizon telefoner gå til en ideell organisasjon valgt av Verizon.
  • Telefoner kjøpt fra enkeltpersoner eller gjennom auksjon kanskje ikke den nyeste modellen. Sammenlign modellnumre eller liste over funksjoner for å sikre at telefonen inneholder alt som du ønsker.