Hvordan kjøpe Sirius Radio tilbehør

Det er mange tilbehør tilgjengelig for å hjelpe deg å få mest mulig ut av Sirius satellite radio. De fleste tilbehør er tilgjengelig uansett hvor Sirius radiomottakere er solgt, men de kan også kjøpes direkte fra Sirius 'nettsted. Det er et par ting å huske på når du ser til å kjøpe Sirius radio tilbehør.

Bruksanvisning

Kjøp Sirius Radio tilbehør

1 Se på ulike typer antenner hvis du får mindre enn ideelle resepsjonen. Enkelte tredjeparts antenner kan hjelpe deg å ta opp mindre plass med radioen din, enten det er en bil eller hjemme modell. Det kan være lurt å se på utendørs antenner hvis du ikke har en sørvendt vindu i nærheten av din Sirius-mottaker.

2 Undersøke ulike typer bil-monteringsutstyr. Du kan ikke ønsker å montere bilen mottakeren på dashbordet, og heldigvis finnes det tilbehør for å holde den på air-condition vents eller koble den til frontruten. Husk at du vil være i stand til å koble mottakeren lett slik at du kan låse den i bagasjerommet eller hanskerommet når du parkerer.

3 Prøv et trådløst system for Sirius hjem radio hvis du vil ha antennen i ett rom og spilleren i en annen. Disse trådløse systemer også kutte ned på wire rot i hjemmet. En sender kan sende signalet til flere Sirius radioer i ditt hjem.

4 Kjøp en boom box for din bærbare Sirius radio. Dette tilbehøret ser ut som et par høyttalere med en spalte i midten for å holde den bærbare radioen. Bruk en av disse oppsettene kan slå den bærbare spilleren til et hjemmestereoanlegg.

5 Tenk å få en kassett adapter for å koble den bærbare Sirius enheten til bilstereoen. Dette tilbehøret kan være en billig måte å nyte Sirius programmering i bilen uten å måtte kjøpe og installere et komplett system. Husk at du må være i en WiFi-området for å høre på Sirius med en bærbar enhet.

Hint

  • Du kan kjøpe et forhåndsbetalt installasjon kort som kan løses inn for en Sirius radio oppsett. Disse kortene kan gjøre en fin tillegg til Sirius radio gavepakke.
  • De fleste Sirius forhandlere selger også ting som erstatning kabler, batterier og fjernkontroller, slik at du ikke trenger å bekymre deg hvis noe noensinne blir borte.
  • En forhåndsbetalt abonnement kortet kan være en fin gave til venner og familiemedlemmer som liker satellitt-radio. Kort kan kjøpes i månedlige eller årlige kirkesamfunn.