Hvordan kjøpe ringetoner Off av iTunes Store

Hvordan kjøpe ringetoner Off av iTunes Store


Du kan lage dine egne ringetoner ved hjelp av iTunes. Du kan ta eksisterende sanger i musikksamlingen og ta en 15-sekunders klipp fra sangen til å tjene som en ringetone for din iPhone. Innebygd i iTunes-programvaren er en lyd-editor og sløyfe skaperen. Du trenger ikke å kjøpe ringetonen du oppretter fordi iTunes Store krever separate bruksrettigheter til den valgte sangen som ringetone.

Bruksanvisning

1 Start iTunes og velg en sang i samlingen din som du ønsker å lage en ringetone ut av. Høyreklikk på sangen og velg "Lag ringetone." En bølge lengde bar og lite redigering meny vises i den nedre delen av iTunes.

2 Klikk på den blå uthevet avsnitt og flytte den til venstre eller høyre for å velge en 15-sekunders segment av sangen. Denne delen vil bli ringetone. Klikk "Preview" for å høre delen. Justere den merkede området tilsvar til du får den delen av sangen du vil.

3 Klikk på "Fade in" eller "Fade out" for å aktivere eller deaktivere denne funksjonen. Som standard disse er aktivert slik at ringetonen starter og slutter på et lavere volum.

4 Ved siden av "Looping" bare under lyd- bølgelengde klikker på rullegardinmenyen og velg gapet tid beløp. Gapet er tiden mellom slutten av ringetonen sløyfe og starten av neste bue spille.

5 Klikk på "Kjøp" -knappen for å kjøpe ringetonen. Du må kjøpe separate rettigheter for ringetonen prøven for å kunne bruke den. Ringetonen vil vises i en "Ringetoner" -delen, tilgjengelig fra menyen til venstre i iTunes.

Hint

  • Gjenta disse trinnene for hver sang som du vil gjøre om til en ringetone.
  • Utvide eller forkorte ringetone sløyfe lengden ved å klikke og holde nede mens du drar den nederste venstre eller nedre høyre side av den markerte boksen området.
  • Noen sanger er kanskje ikke tilgjengelig på iTunes Store. Hvis dette er tilfelle kan du ikke være i stand til å konvertere en sang til en ringetone.