Hvordan kjøpe en Swivel Nakkestøtte Monitor

Hvis du noen gang har gått på en biltur med et barn, vet du det er bare et spørsmål om tid før de begynner å spørre når du kommer dit, eller å krangle med hverandre. Det er bare et faktum av livet. Svingbare nakkestøtten er en flott måte å holde barna underholdt i bilen. De kan se sine favorittfigurer og filmer. Du kan reise i fred.

Bruksanvisning

1 Bestem hvilken størrelse skjerm du ønsker. De vanligvis varierer i størrelse fra 5 inches til 10 inches. Hvis du har ett barn som vil se den, 5 inches er nok greit. Hvis du planlegger å ha dem har det, velger en større skjerm.

2 Forskning svivel på nakkestøtten, slik at du vet hva du kan forvente når du er klar til å kjøpe. De har en tendens til å kjøre mellom $ 200 og $ 400 og er enkle å installere. Noen har en innebygd DVD-spiller. Andre kan kobles til reise DVD-spillere.

3 Les omtaler. Mange nettsteder tilbyr kundene muligheten til å si sin mening om et produkt. Dette kan hjelpe deg å gjøre et valg.

4 Gjør deg kjent med produktets egenskaper. De fleste svivel på nakkestøtten kommer med fjernkontroller og lysstyrke / volumkontroller. Andre funksjoner inkluderer en widescreen-skjerm, hodetelefonkontakt og videoinnganger.

5 Finn en pålitelig forhandler, enten i butikken eller på nettet. Det er mange nettsteder som tilbyr svivel på nakkestøtten. De er også tilgjengelig på flere store boksen og elektroniske butikker.

6 Vurder å kjøpe en tilleggspakke. Noen forhandlere tilbyr under setet eller på dashbordet DVD eller VCR pakker. Disse går en ekstra $ 300 til $ 500.

7 Legg en ekstra skjerm på en rabatt. Noen nettsteder lar deg kjøpe en ny en for 10 prosent av. Dette er en god ide hvis du har noen barn og ønsker hver og en å være i stand til å se sin egen skjerm.

Hint

  • Spør om butikken avkastning og utveksling politikk før du kjøper en svivel nakkestøtte skjerm.