Hvordan kjøpe en Savvy Bil DVD spiller

DVD-spillere for biler blir mer og mer populært. Men de fleste ettermarkedet bil tilbehør ser, vel, ettermarkedet. Å få en av disse DVD-spillere til å faktisk se rett i bilen er nesten umulig med mindre du er kunnskapsrike om den du velger. Her er hvordan å kjøpe en smart bil DVD-spiller og at det ser ut som det var installert fra fabrikken.

Bruksanvisning

1 Vurder dine behov. Hvis du trenger å kaste i en DVD for barna mens du er på en tur til butikken, kanskje du ikke trenger en bil DVD-spiller som er veldig sofistikert. Men hvis du gjør guidede turer og vise en video i løpet av turen, vil du ønsker en DVD-spiller i bilen eller turistbuss som lar kundene dine vet at du er en profesjonell.

2 Se på de tilgjengelige modeller på markedet. Sjekk alle alternativene som skjermstørrelse, CD og MP3 spillbarhet og lyd system integrasjon teknologi. Sørg også for å sjekke kompatibiliteten med bilens elektriske system.

3 Angi et budsjett. En bil DVD-spiller er ikke noe å bruke barnas lunsj penger på. Still et beløp som du er villig til å del med å ha den luksus av en DVD-spiller i bilen. Avhengig av modell, kan en DVD-spiller sette deg tilbake mellom 4 hundre og 2 tusen dollar. Vær smart om budsjettet samt bil DVD spiller som du velger.

4 Shoppe rundt. Sjekk nettsteder som BizRate.com for den beste prisen på ettermarkedet bil DVD-spillere. Et godt valg kan være en Sony MV-900SDS som har fordelen av en stor 9-tommers skjerm og taktrekk mount.

5 Tenk å ha en DVD-spiller fabrikkmontert i bilen. Mange biler kan nå utstyres med DVD-spillere, men for å gjøre det ser fabrikk installert, må du kanskje gå til fabrikken. Du kan også vurdere modeller som allerede har en DVD-spiller som en fabrikk alternativ.