Hvordan kjøpe en mobiltelefon uten å gå gjennom en Phone Company

Kjøpe en mobiltelefon uten å gå gjennom telefonselskapet betyr vanligvis betale mer for en telefon, men muligens ikke blir låst inn i en kontrakt. Oftest vil du ønsker å kjøpe en telefon uavhengig av en operatør for å kunne ta telefonen til noe nettverk. De fleste mobiltelefon selskaper bare tilby noen telefoner, men du kan kjøpe en ulåst telefon i hundrevis av varianter med alle typer funksjoner.

Bruksanvisning

1 De fleste kjøper ulåst mobiltelefoner slik at de kan deretter ta telefonen til en teleoperatør - uten å måtte kjøpe en ny telefon, og uten å bli låst inn i en lang kontrakt.

2 Ser på nettet. Noen kjøpesenter kiosker ikke drives av en bestemt telefonselskap. Men selv uavhengige forhandlere vanligvis selger telefoner låst til et bestemt nettverk, så du er nødt til å være konkret hvis du er ute etter en ulåst telefon bare. Du kan også se på online shopping-områder, eller selv på bonde butikker, sparsommelighet butikker og loppemarkeder for ulåste telefoner.

3 Tenk teknologien. Hvis du kjøper en telefon utenom telefonen selskapet, tjenesten du til slutt melde seg på kan ikke gi dekning til å drive alle telefonens funksjoner. Mest ulåste telefoner trenger å kjøre på et GSM-nettverk, og det betyr at du kan bare velge en operatør som har GSM-tjeneste.