Hvordan kjøpe en klassisk Mercedes

Hvordan kjøpe en klassisk Mercedes


Kjøpe en klassisk Mercedes Benz kan være en givende opplevelse, men du må undersøke den aktuelle modellen og året før du gjør din beslutning. Mercedes Benz biler er kjent for lang levetid, men, som enhver bruktbil, kan de ha sine problemer.

modell Forskning

Forskning påliteligheten av året og modell av konsulent bøker, klassisk bil nettsider og Mercedes Benz eier fora. I likhet med andre biler, noen år og modeller er mer pålitelige enn andre. Sjekk gjennomsnittlige salgspriser for å sikre at du får en rettferdig avtale.

Finn Selgere

Se etter private selgere og anerkjente forhandlere på nettet, i lokale aviser og auto entusiast magasiner. Hvis den valgte modellen er spesielt sjeldne, magasiner og elektroniske kilder er det beste alternativet.

Dokumentasjon og Viewing

Når du finner en potensiell kjøretøy, be om alle service- og reparasjons poster. Hvis dokumentasjon ikke kan produseres, bør du vurdere å finne en annen selger. Kontroller at du er i stand til å fysisk se bilen før du kjøper; aldri kjøpe noen bruktbil sight usett.

Undersøkelse

Ha en kvalifisert Mercedes Benz mekaniker eller verksted inspisere kjøretøyet. Forvent å betale for kontrollen, men det vil være vel anvendte penger for å sikre at du kjøper en pålitelig, problemfri bil eller blir gjort oppmerksom på problemer som kan være til stede. Hvis selgeren motsetter seg en inspeksjon, finne en annen selger.

Aniticpate Reparasjoner og vedlikehold

Enhver klassisk bil trenger regelmessig vedlikehold og reparasjon på grunn av alder og avansert kjørelengde. Mercedes Benz biler er ikke noe unntak, og kostnader for deler og arbeid er notorisk høy. Regner med at bilen vil koste penger og planlegge et budsjett å holde investeringen ser og kjører sitt beste.