Hvordan kjøpe en kassettspiller

Med båndopptakere, praktiske funksjoner, som for eksempel høyhastighets dubbing og auto-revers, kan også svekke lydkvaliteten. Det er viktig å bestemme hvilke avveininger du er villig til å gjøre før du kjøper, og å lytte nøye til dekk du vurderer.

Bruksanvisning

1 Velg mellom dual-brønn og enkeltbrønn dekk. Dual-brønn dekk vil ikke høres så godt som sammenlignbare eller mindre kostbare enkelt vel dekk, men de gjør tape dubbing enklere.

2 Bestem hva er mer viktig: praktiske funksjoner eller lydkvalitet. High-speed tape dubbing forringer lydkvaliteten. Auto-revers forringer betydelig lydkvalitet og pålitelighet.

3 Bestem på støyreduksjonsteknologien du vil. Dolby S er den mest effektive form av Dolby støyreduksjon. Dolby C NR er bedre enn Dolby B NR. De fleste forhåndsinnspilte kassetter bruker Dolby B NR. Dolby HX forbedrer signal-til-støy-forhold. Dbx, ikke lenger er tilgjengelig på nye dekk, er den mest effektive metoden for støyreduksjon.

4 Bestem om du vil ha kontroll over båndet type. De fleste dekk automatisk lese tape type (I, II eller IV, også kalt Normal, CrO2, og Metal, henholdsvis) og juster bias. Men noen dekk gjør at du kan finjustere skjevhet for individuelle kassetter.

5 Vurder å kjøpe en brukt dekk hvis du er villig til å erstatte hoder, som vil koste $ 100 eller mer. Hvis du velger en brukt dekk, kjøpe en gjort mer enn 10 år siden for å dra nytte av bedre konstruksjon og lydkvalitet.

6 Gjør din kjøpe beslutning basert på god kvalitet, pris, funksjoner og tjenesten leveres av selger.

7 Vurder å oppgradere lager RCA-kabler som følger med enheten.

Hint

  • Tre-head dekk lar deg overvåke opptak mens du gjør dem.
  • Diskret motorer for Forward, Fast Forward, og Rewind vil forlenge levetiden på dekk.
  • Dual anker gi bedre hastighet nøyaktighet, bidrar til å hindre wow og flutter.
  • Mikrofoninngangen er nå en sjelden funksjon; hodetelefonutgang er vanligvis inkludert.
  • Enhver servicekontrakt er sannsynlig å være en god verdi på en kassettspiller. Hodene må være profesjonelt rengjort og justert en gang i året.
  • Ikke betal mer enn $ 500 for en kassettspiller med mindre du har et spesifikt behov for kassetter. Kjøp en CD-brenner i stedet.