Hvordan kjøpe en HDTV DVD-spiller

Ekteskapet av widescreen LCD-TV og en HDTV DVD-spiller er en uslåelig kombinasjon for hjemmeunderholdning. Du kan slå din familie rom til et multimedia teater med de lyse, klare bilder av din favoritt film eller sportsbegivenhet. Hvis du foretrekker det, kan du kjøpe en set-top HDTV DVD-spiller for din eksisterende HD-TV.

Bruksanvisning

1 Se etter en HDTV DVD-spiller kombinasjon som er EPA Energy Star-kompatibel. Disse enhetene kan være kostbart å kjøre, og denne sertifiseringen betyr at det oppfyller standardene satt av US Environmental Protection Agency for energieffektivitet.

2 Se etter funksjoner som 1440 x 900 oppløsning som støtter 480i, 480p, 720p og 1080i output. Avhengig av DVD-spilleren og HDTV, må du spille med alternativer for å finne den beste for ditt oppsett. Grunnregelen er imidlertid at jo høyere utgangs, jo bedre bildet.

3 Utforske muligheten for en innebygd DVD-spiller som støtter en rekke funksjoner, inkludert CD, CD-R, DVD-R, CD-RW, DVD-RW, MP3 og Video CD. Velg en DVD-spiller som har AVI og DivX evner til å spille brente DVDer.

4 Velg en HDTV DVD-spiller som har en digital kam filter for å eliminere detalj støy. Det bør også redusere flimring og farge blø å produsere høykvalitets bilder og lyd.

5 Utvid alternativene når du kjøper en HDTV DVD-spiller kombinasjon som tilbyr PC-inngang. TV kan bli en dataskjerm som gjør valg av visning tilnærmet ubegrenset.

6 Kjøp en stor widescreen LCD-panel som har minst 16: 0 størrelsesforholdet med et minimum 1366 x 768 oppløsning. Bruk DVD-spiller for å vise de digitale bildene i naturlig størrelse proporsjoner når du velger en 37-tommers widescreen-TV eller større.

7 Velg en widescreen HDTV som gir klar visning fra en bred visningsvinkel på 176 grader. Et kontrastforhold på 1000: 1 gir utrolig dybde til å gjøre bildene klart definerte.

8 Kjøp en DVD-spiller med hi-def konvertering evner å ta din standard DVD-filmer til nivået av HDTV-format. Denne hi-def konvertering forbedrer den vanlige oppløsningen til utrolig klarhet. Mange merker er tilgjengelige som tilbyr Dolby Digital-lyd, HDMI (High Definition Multimedia Interface), valg av vanlig eller widescreen visning, en digital fotofremviser og en enhet for å spille MP3-filer.

Hint

  • Handle på nettet for enkel sammenligne funksjoner og priser før du kjøper en HDTV DVD-spiller.
  • Utvid seeropplevelsen ved å få en kombinasjon HD DVD og Blu-ray Disc-spiller.