Hvordan kjøpe en DVD-spiller for Video

Hvordan kjøpe en DVD-spiller for Video


DVD, eller Digital Versatile Disc, er en CD som inneholder filmer i stedet for musikk. Fordi formatet er digital, bilde og lyd er ekstraordinære og rival som av en kino. En film kan lagres på bare den ene siden av platen, så det er ikke nødvendig å snu platen som med de tidligere laser-plater. DVD tilbyr også skanning, pause og kapittel tilgang, som VHS kan ikke. Videre kan DVD lastes med et fremmed språk spor, undertekster og annet materiale.

Bruksanvisning

1 Vurdere budsjettet. En DVD kan koste så mye og muligens mer enn $ 1000. Men heter kan finnes i $ 500-serien i tillegg. Likevel liker all ny teknologi, er prisene synker stadig.

2 Les audiovisuelle magasiner for å undersøke anmeldelser og funksjoner.

3 Sjekk din TV for å finne ut hva slags video og audio innganger den har, slik at du kan velge en DVD-spiller som er kompatibel.

4 Velg en spiller som har et minimalt antall kontroller på sitt ansikt. Noen spillere har en masse knapper, brytere og ringer, som kan gjøre ting forvirrende. Alt du egentlig trenger er åpne / lukke-knappen og avspillingsknappen. Du kan gjøre resten med fjernkontrollen.

5 Tenk hvilke funksjoner du vil ha på spilleren. De fleste spillerne støtter disse standardfunksjoner: språkvalg for automatisk valg av videoscener; lydspor; undertittel spor og menyer (denne funksjonen må støttes med ekstra innhold på platen); spesialeffekter avspilling, inkludert fryse, step, treg, rask og skanne; foreldrelås for å nekte avspilling av plater eller scener med støtende materiale (denne funksjonen må støttes med ekstra innhold på platen); programmering; avspilling av utvalgte deler i en ønsket rekkefølge; tilfeldig avspilling og gjentatt avspilling; digital lydutgang; og kompatibilitet med lyd-CDer.

6 Velg en DVD-spiller som har en A / V-mottaker med innebygd Dolby digital dekoder for å dra full nytte av digital lyd. Det vil også tillate deg å oppgradere lydsystemet til surroundlyd senere.

7 Velg en DVD-spiller som har gode videoutganger. (Pass på at utgangene er kompatible med TV-en, men.) Alle DVD-er har både kompositt og S-video-utgang knekter og mange dyrere modeller har komponentvideoutganger.

8 Velg den beste av en rekke audioutganger som er kompatible med TV-en. De fleste lavere-end modeller støtter analog stereo surround-lyd eller Dolby Pro Logic surround eneste lyden. Høyere-end spillere kan kobles til en digital mottaker Dolby å produsere flerkanals surroundlyd ved hjelp av fem eller flere høyttalere.