Hvordan kjøpe en brukt DVD-spiller

Hvis du er i markedet for en DVD-spiller, bør du vurdere å kjøpe en brukt element for å spare penger. Brukte DVD-spillere kan være en brøkdel av prisen for en ny DVD-spiller og fungere like bra. Ved å følge disse trinnene, kan du lære hvordan du skal kjøpe en brukt DVD-spiller i ditt nærmiljø eller på nettet.

Bruksanvisning

1 Få en kopi av den lokale avisen, og ser i salgs delen av rubrikkannonser. Det er normalt en punkt for elektronikk. Her kan du finne oppføringer for brukte DVD-spillere i ditt område. Fordelen med å handle lokalt er at du kan prøve produktet før du kjøper den, og det er ingen fraktkostnader.

2 Besøk Craigslist nettsted, og klikk på byen nærmest deg under overskriften amerikanske byer på høyre side av siden. Hvis byen ikke er oppført, klikk på den nærmeste staten i stedet, så finner fram til byen din på neste side. Når du er på side byen, velger du "CD / DVD / VHS" i Til salgs delen. Herfra kan du finne brukte DVD-spillere (se Ressurser nedenfor).

3 Ring eller send e-post til personen som for tiden har DVD-spiller. Finn ut om deres spesifikasjoner og pris er riktig for deg. Møt den personen til å prøve ut DVD før du kjøper.

4 Sjekk eBay auksjon nettsted for brukte DVD-spillere, hvis du ikke finner noe lokalt. eBay er verdens største auksjonsnettstedet og konsekvent har mange DVD-spillere på salg for gode priser. Bare skriv "DVD Player" i søkeboksen på hjemmesiden til nettstedet, og trykk "Søk" knappen. På den påfølgende side, vil du se mange brukte DVD-spillere for salg (se Ressurser nedenfor).

5 Surf over til andre akt nettstedet. Andre akt nettsted selger brukte elektronikk til reduserte priser. Når du er på hjemmesiden til nettstedet, klikk på "Audio, Video og mer" link. På neste side, klikk på "Home Video" i venstre side navigasjonspanelet. Den resulterende siden viser en liste over brukte DVD-spillere. Klikk på DVD-spilleren til å lese om funksjonene og mer om hva som er inkludert i prisen (se Ressurser nedenfor).

6 Finn ut om det er noen garantier på DVD-spilleren, og deretter legge inn bestillingen fra enten eBay eller andre akt nettstedet.