Hvordan kjøpe en brukt Cabriolet

Ingenting slår følelsen av å kjøre med taket nede på en nydelig, solrik sommerdag. Å gjøre en cabriolet din egen er en stor avgjørelse, og shopping for en er litt annerledes enn shopping for brukte biler. Lær de beste tipsene for å kjøpe en brukt cabriolet.

Bruksanvisning

1 Bestem din prisklasse. Å betale med kontanter gjør dette enkelt, men hvis du er finansiering, vil du sannsynligvis ha flere alternativer. Forskning prisene grundig, så mange långivere plassere premium renter på brukte biler. Det kan være verdt din tid til å sammenligne månedlige betalinger og renter totalt innbetalt på lån for både nye og brukte biler.

2 Forskning beskrivelser og vurderinger av ulike modeller. Nesten alle store bilprodusenter tilbyr en cabriolet, så det er mange å velge mellom.

3 Besøk flere forhandlere for å stille spørsmål om visse modeller og prøvekjøre de hvor du er interessert. Kjører den modellen du er interessert i - selv om en ny modell - vil gi deg en følelse for bilen.

4 Begrens søket til et par modeller og sjekke forhandlere som har brukt cabrioleter på stedet. Forhandlere kan ofte få en bil fra mange i andre byer og stater som de har tilkoblinger.

5 Sjekk aviser, handel klassifisert magasiner og online bruktbil nettsider for å finne din favoritt modell. Hvis du kjøper fra en privat eier, vil du sannsynligvis forhandle frem en bedre avtale.

6 Handle etter de beste prisene, sammenligne forhandlerpriser til de av nettsteder og bilens beregnede Blue Book verdi.

7 Ha en mekaniker inspisere brukt cabriolet før du handler.

8 Forhandle avtale med forhandleren eller eieren, og kjøre bort med din nye sett med hjul.

Hint

  • Husk at brukte biler vil trolig komme uten garanti. Den reduserte prisen kan være verdt det, men du vil ønske å huske på at du vil betale for eventuelle mekaniske reparasjoner.
  • Sjekk forsikring priser før du kjøper en cabriolet. Satsene er vanligvis høyere på cabrioleter i forhold til andre biler.