Hvordan kjøpe en Accelevision Nakkestøtte Monitor

En Accelevision headset skjerm kan være en livredder under neste familie bilferie. Tenk deg det nå. I stedet for å krangle med hverandre eller ber deg tusen spørsmål, kan barna slappe av og se deres favoritt filmer eller tegneserier. Legg i noen hodetelefoner og du har en virkelig rolig og fredelig tur foran deg. Les videre for å lære mer.

Bruksanvisning

1 Bestem hvilken størrelse skjerm du ønsker. Accelevision gjør nakkestøtten som er mellom 5 inches og 7 inches i størrelse. Hvis du har ett barn som vil se den, 5 inches er nok greit. Hvis du planlegger å ha dem har det, velger en større skjerm.

2 Sjekk ut prisene, og vet hva du får for det. Accelevision nakkestøtten skjermer har en tendens til å kjøre $ 169 til $ 300. Se etter en som kommer med en lett-å-installere monteringssett.

3 Les omtaler. Mange nettsteder tilbyr kundene muligheten til å si sin mening om et produkt. Dette kan hjelpe deg å gjøre et valg.

4 Gjør deg kjent med produktets egenskaper. De fleste Accelevision nakkestøtten skjermer leveres med hodetelefoner sendere, en fjernkontroll som er trådløs og en videoinngang.

5 Finn en pålitelig forhandler, enten i butikken eller på nettet. Det er mange nettsteder som tilbyr Accelevision nakkestøtte skjermer. De er også tilgjengelig på flere store boksen og elektroniske butikker.

6 Vurder å kjøpe tilbehør. Accelevision gjør hodetelefoner og video forsterkere, også, om nødvendig.

7 Legg til en ekstra skjerm eller DVD-pakke med rabatt. Noen nettsteder lar deg kjøpe en ny en for 10 prosent av. Det er også pakketilbud der ute. De tilbyr under setet eller på dashbordet DVD eller VHS-spillere for et par hundre dollar.

Hint

  • Spør om butikken avkastning og utveksling politikk før du kjøper en svivel nakkestøtte skjerm.