Hvordan kjøpe DISH Network Products

Oppvask-nettverket er en av de ledende leverandørene av satellitt-TV i USA. Abonnerer på tjenesten og innkjøps retter, mottaker / DVR, kabler og annet tilbehør er bare et spørsmål om å vite hvor du skal lete. Produkter og utstyr kan kjøpes direkte fra oppvask-nettverket eller på Internett eller lokale forhandlere som tjener som autoriserte Dish Network forhandlere.

Bruksanvisning

Innkjøp Dish Network Products

1 Besøk Dish Network hjemmeside for å lære om og bli kjent med deres produkter, programmering pakker og pre-installasjon krav for å se om ditt hjem er utstyrt og satellitt-klar.

2 Sjekk din lokale gule sider for å finne en autorisert Dish Network forhandler. Ring eller besøke deres hjemmeside for å se om de skjer til å tilby bedre priser eller nåværende specials som kan være bedre enn hva oppvask-nettverket tilbyr direkte.

3 Finn ut om installasjon, aktivering avgifter og kontrakt engasjement tid involvert, og som utløp kan gi den raskeste eller mest praktiske installasjonstiden for deg.

4 Kjøpe parabolantenne og mottaker pakke fra den valgte kilden når du har bestemt deg for oppvask nettverk som din TV-leverandøren. Velg også programmering pakken og kanaler du ønsker å abonnere på, og legge til rette for installasjon.

5 Velg rommet (e) du vil at satellitt-mottakere til å være i og forberede ditt hjem for installasjon hvis nødvendig. Aktiver kontoen din og nyte din favoritt TV-programmer når du vil.

Hint

  • Noen forhandlere, for eksempel telefonselskaper, kan tilby rabatter for oppvask-nettverket når buntet med telefon og / eller Internett service.Be klar over de månedlige avgifter som vil bli involvert når noen innledende perioder ende og anser at før du gjør din decision.Replacement utstyr kan vanligvis bestilles og kjøpes fra samme forhandler om nødvendig.