Hvordan kjøpe Dimensjonerte Dekk

Hvis du ønsker å slå din gjennomsnittlige pickup til en monstertruck, det første stedet å begynne er med store dekk. De hjelper lastebil gevinst ytelse og gjøre det vises større. Følg disse trinnene for å lære hvordan å kjøpe overdimensjonerte dekk.

Bruksanvisning

1 Mål dine fender brønner på bilen før du kjøper dimensjonerte dekk. Noen overdimensjonerte dekk bare ikke vil passe. Dette kan bestemmes på forhånd sparer deg fra å måtte ta en tur retur.

2 Trim hjulbuer hvis du ønsker å kjøpe overdimensjonerte dekk som bilen ellers ikke ville imøtekomme. Du kan gjøre dette selv eller leie en profesjonell.

3 Bestem om du vil highway eller off-road dekk. Off-road dekk fungere fint på motorveien, men aldri bruke highway dekk off-road som du risikerer å bli sittende fast. Det er en betydelig forskjell i pris mellom disse to store dekk.

4 Kjøp den store dekk på en hederlig forhandler. Pass på at den store dekk er ikke så store at de kompromittere sikkerheten til kjøretøyet. Spør om en garanti.

5 Legge til rette for installasjon av den store dekk på bilen. Dette krever spesielle maskiner og bør ikke forsøkes på egen hånd.

6 Kjøp et ekstra overdimensjonert dekk. En gjennomsnittlig reservedeler vil ikke fungere på bilen på grunn av høyden på overdimensjonerte dekk. Du kan holde dekket deflatert for plass bevaring og bære med en liten kompressor til å blåse opp dekk om nødvendig.

Hint

  • Har bilen inspisert av en mekaniker etter den overdimensjonerte dekk installasjon. Overdimensjonerte dekk kan ha en stor innvirkning på bremsesystem og kjøre linjer drev.